Sve kategorije
EN

Početna>O nama>Pregled kompanije

Pregled kompanije

Hunan Huanda Environmental Protection Co., Ltd. je inovativni lider u industrijskim katalizatorima u Kini. Imamo više od 20 godina iskustva u razvoju, proizvodnji, ispitivanju, marketingu i servisiranju industrijskih katalizatora u Kini i inozemstvu, posebno na Bliskom istoku, u Indiji, SAD-u Naš portfelj proizvoda uključuje katalizator sintetičkog plina, katalizator gnojiva, petrokemijski katalizator, na bazi ugljena hemijski katalizatori itd.

1989. godine uspostavili smo strateško partnerstvo sa Hemijskim institutom za istraživanje Hubei (HRIC), koji je „Nacionalna ključna industrijska baza za katalizator za izmjenu vodenog plina CO i katalizator za pročišćavanje plina“ u Kini. Mi i HRIC od tada ostajemo partneri. Naše proizvodno mjesto nalazi se u Liuyang Parku industrijskog razvoja visoke tehnologije, provincija Hunan, Kineska, koje je otprilike 10 km udaljeno od međunarodnog aerodroma Changsha Huanghua. Obuhvaća približno 13000 četvornih metara proizvodnog i poslovnog prostora. Naša napredna i pouzdana proizvodna oprema proizvodi isplativo, efikasno i visokokvalitetno proizvodi

Centar za istraživanje i testiranje (RTC) naše kompanije obuhvaća približno 800 četvornih metara istraživačkog i uredskog prostora. Ovaj centar doprinosi rastu našeg poslovanja razvijanjem najefikasnijeg i najefikasnijeg proizvodi i implementaciju naših procedura kontrole i osiguranja kvaliteta. Također pomaže našim proizvodnim jedinicama u smanjenju troškova proizvodnje optimiziranjem rada različite proizvodne opreme.

Kvaliteta proizvoda naš je najveći prioritet. Sva naša proizvodnja pokrivena je sistemom upravljanja kvalitetom koji je potvrđen kao usklađen ISO 9001: 2008. Implementiramo 'Program osiguranja kvalitete životnog ciklusa (LCQAP)' za sve naše proizvodi.Proizvodi kvalitet je zagarantovan.

Pozivamo vas da nas posjetite u bilo koje vrijeme. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno to učinite Kontaktiraj nas kroz [email zaštićen] ili +8618684888901 (g. Ben Peng).