Sve kategorije
EN

Početna>O nama>Inovacija

Inovacija

R&D AT HUANDA

Gole brojke otkrivaju našu posvećenu i posebnu predanost istraživanju i razvoju (R&D) u Huandi.

o1


Od svog početka, Huanda je stavila strateški značaj i veliki naglasak na istraživanje i razvoj zapošljavanjem talentiranih znanstvenika i inženjera (uključujući jednog koji je diplomirao na Stanford univerzitetu u SAD -u), izgradnjom laboratorijskih kapaciteta i pilot postrojenja te osiguravanjem i trošenjem najmanje 5% prihoda o istraživanju i razvoju godišnje.

U 2019. godini naš tim za istraživanje i razvoj radio je na 5 projekata u području finog odsumporavanja, pročišćavanja plina i ugljena do etilen glikola (EG), te je uspio razviti i komercijalizirati 2 nova proizvoda.

Inovacije stavljamo na prvo mjesto i vjerujemo da istraživanje i razvoj mogu i donijet će inovaciju koja će jamčiti naš budući uspjeh, a zauzvrat možemo najbolje služiti svojim klijentima i pomoći im u postizanju ciljeva.

R&D CENTAR

Istraživački centar naše kompanije obuhvaća približno 800 četvornih metara istraživačkog i poslovnog prostora. Ovaj centar doprinosi našem poslovanju razvijanjem najefikasnijih i najefikasnijih proizvoda i implementacijom naših procedura kontrole i osiguranja kvaliteta. Također pomaže našim proizvodnim jedinicama u smanjenju troškova proizvodnje optimiziranjem rada različite proizvodne opreme.